Traductor

Vídeo

Twitter

Us fem esment de la notícia apareguda respecte a que abertis hauria ofert inversions al nou govern de l'Estat a canvi d'allargar les concessions.

Notícia


Del.icio.us!Facebook!Ask!

El dia 16 de desembre el Director General d'abertis autopistas España convocà una reunió a Zona Franca, amb la presència dels Comitès i les Seccions Sindicals.

Teniu més informació al comunicat emès des de la Coordinació d'UGT a abertis.

Del.icio.us!Facebook!Ask!

Teniu a disposició informació sobre els resultats de les Assemblees per entrar a negociar el Conveni Únic per tot abertis autopistas España en aquest document.

Encara falten per aprovar l'entrada en negociacions de la resta d'empreses d'abertis autopistas España. Si és així es començarà el procés negociador per tenir un conveni únic per tots les autopistes d'abertis a Espanya.

 

 

Del.icio.us!Facebook!Ask!

A dia 23 de Novembre es produí una nova reunió de la Comissió VTP-AP2, per parlar del procés de selecció i formació a l'AP2 per als nous operaris de manteniment. També s'anuncià en aquesta Comissió l'imminent procés d'automatització de l'AP7, començant per la Gerència Nord.

Teniu l'Acta a la vostra disposició (registreu-vos per veure-la).

Del.icio.us!Facebook!Ask!

Les seccions sindicals de CCOO i d'UGT a acesa, aucat i invicat promouen assemblees de treballadors per tractar el Conveni Únic en el marc d'abertis autopistas España.

Teniu el comunicat a disposició (registreu-vos a la web per accedir-hi). També teniu els dies previstos de les assembles al Calendari de la secció sindical.

Del.icio.us!Facebook!Ask!

A partir d'ara també ens pots trobar a TwitterSegueix-nos @Comunica_UGTaai per estar informat al moment!

A la nostra pàgina hi pots trobar també la llista de piulades que es van fent:

Del.icio.us!Facebook!Ask!

La Plataforma per una fiscalitat justa, ambiental i solidària presenta les seves propostes davant les eleccions del 20-N


La Plataforma per una fiscalitat justa, ambiental i solidària, integrada per 24 entitats i  organitzacions de la societat civil catalana, entre les que es compta UGT de Catalunya, ha presentat avui les seves propostes en fiscalitat de cara a les Eleccions Generals del proper 20-N.

Del.icio.us!Facebook!Ask!

Per les eleccions generals del proper 20 de Novembre podeu demanar un permís retribuït si aquell heu de treballar.

Teniu el comunicat explicatiu a la vostra diposició: català, castellà.

Del.icio.us!Facebook!Ask!

La Secció Sindical d’UGT a acesa-aucat-invicat posa butlletes de participació pel sorteig d’una Tablet PC al preu de 5 €.

Els interessats podeu contactar amb els delegats de la UGT per adquirir-ne.

Podeu trobar més informació aquí.

Del.icio.us!Facebook!Ask!

A dia 3 de Novembre s'ha produït una nova reunió de la Comissió VTP-AP2.

Teniu el comunicat conjunt de les tres seccions sindicals participants a la comissió a la vostra disposició.

Del.icio.us!Facebook!Ask!

El dijous dia 27 d'octubre la Comissió Tècnica encarregada d'estudiar la viabilitat d'una negociació d'un conveni únic per abertis Autopistas España ha arribat, en la seva setena reunió, a un preacord amb l'empresa.

Aquest conveni únic afectaria a totes les autopistes d'abertis al conjunt de l'estat i, si és ratificat el preacord per els treballadors, s'iniciarà la negociació pròpiament dita en breu.

Teniu disponible el comunicat i l'acta dels preacords. També en castellà.

Del.icio.us!Facebook!Ask!

Les assemblees a l'AP2 per l'acceptació o el rebuig dels preacords assolits per la Comissió VTP-AP2 (teniu disponibles a la Web el Comunicat dels Preacords i l'Acta on es reflecteixen) han finalitzat amb l'àmplia acceptació de totes les zones de l'autopista AP2:

  • El passat 19 d'Octubre es realitzà a Montblanc l'Assemblea a la Zona AB de l'AP2
  • El 21 d'Octubre es s'acceptà en Assemblea a la Zona C, a Lleida
  • El 25 d'Octubre a la Zona D, també s'acceptà per àmplia majoria

El proper dia 3 de Novembre hi ha prevista una nova reunió de la Comissió VTP-AP2 per concretar doncs els aspectes del preacord, un cop acceptats per la CUS i les Assemblees de les zones de l'AP2.

 

Del.icio.us!Facebook!Ask!

Han començat les assemblees a l'AP2 per l'acceptació o el rebuig dels preacords assolits per la Comissió VTP-AP2. Teniu disponibles a la Web el Comunicat dels Preacords i l'Acta on es reflecteixen.

El passat 19 d'Octubre es realitzà a Montblanc l'Assemblea a la Zona AB de l'AP2, on s'acceptà per àmplia majoria el preacord.

El 21 d'Octubre es farà l'Assemblea a la Zona C, a Lleida, i el 25 d'Octubre a la Zona D, tal com teniu al Calendari.

El proper dia 3 de Novembre hi ha prevista una nova reunió de la Comissió VTP-AP2 per avaluar els resultats de les Assemblees i concretar aspectes del preacord si és el cas.

Del.icio.us!Facebook!Ask!

De resultat de la novena i desena reunió de la Comissió VTP-AP2, que es desenvoluparen els dies 11/12 d'octubre i el 13/14 d'octubre, s'han assolit una sèrie de preacords amb l'Empresa.

Aquests preacords tenen l'esperit de mantenir l'ocupació davant el canvi de model de l'AP2 en una autopista semiautomàtica, que comporta un excedent de personal de peatge. La solució passaria per reubicar com a operaris de manteniment part dels actuals cobradors, al mateix temps que el cobrador de peatge de l'AP2 desenvoluparia noves funcions.

Teniu disponible el Comunicat de la Secció Sindical d'UGT-acesa-aucat-invicat, on s'expliquen els principals punts de les dues reunions.

Del.icio.us!Facebook!Ask!

Tal com us comunicàvem fa uns dies, l'empresa havia instaurat a la Gerència Nord de l'AP7 una nova operativa de cobrament en vies manuals consistent en demanar i apuntar el DNI de tots els usuaris que passessin per vies manuals utilitzant targeta o Via T com a pagament. Teniu la notícia en aquest post.

Les seccions sindicals a acesa, entre elles la Secció Sindical d'UGT-acesa-aucat-invicat, varen demanar immediatament la retirada d'aquest tipus d'operació.

A data d'ahir, 7 d'Octubre, l'empresa va anunciar que deixa sense efecte aquesta mesura, fet que cel·lebrem.

Teniu el comunicat en aquest document.

Del.icio.us!Facebook!Ask!

A dia 5 d'Octubre s'ha produït una nova reunió de la Comissió VTP-AP2 que tracta de la semiautomatització de l'autopista AP2. En aquesta reunió, però, s'han tractat altres temes no només de l'AP2.

Teniu el comunicat conjunt a la vostra disposició.

Del.icio.us!Facebook!Ask!

Recentment acesa ha implementat a la seva zona Nord de l'AP7 un nou sistema de cobrament en vies automàtiques.

Aquest sistema de cobrament consisteix en intentar traslladar tots els trànsits que efectuen pagaments amb tagetes o vies T només les vies automàtiques, dificultant a l'usuari l'ús de les vies manuals.

Continuant amb aquest sistema, ara l'empresa ha decidit que demanarà a tots els trànsits que vulguin pagar amb via T o targeta a les vies manuals identificació amb DNI. El cobrador haurà d'omplir un formulari manualment amb totes les dades de l'usuari (DNI, número de targeta, ...) fet que provocarà que aquest estigui parat una bona estona a la via manual de cobrament. Això sens dubte redundarà en la qualitat del servei ofert tan a aquests usuaris com als altres que vulguin pagar en metàl·lic.

La intenció de l'empresa no es deu a cap requeriment de seguretat en el cobrament, ja que a les vies automàtiques no es demana ni es comprova el DNI, sinó que respon a l'ànim de dificultar i fer poc atractiu el pas per vies manuals. La intenció sembla clara: preparar a l'usuari per l'automatització de l'autopista.

La Secció Sindical d'UGT-acesa-aucat-invicat conscient d'aquests fets ha enviat ja carta formal per tal de que l'empresa retiri aquesta iniciativa, que només pot servir per empitjorar la imatge que l'usuari té de les vies de peatge.

Del.icio.us!Facebook!Ask!

Com cada any la Secció Sindical d'acesa, aucat i invicat posa a la venda participacions per al sorteig de Nadal.

Per el preu de 5 € pots participar al sorteig amb dos números diferents i amb opció d'emportar-te la panera de Nadal.

Teniu més informació en aquest document.

Del.icio.us!Facebook!Ask!

A dia 21 de setembre s'ha produït una nova reunió de la Comissió.

En aquesta reunió s'han exposat opcions per reconvertir l'excedent de personal de peatge a personal de manteniment.

Trobareu el comunicat conjunt a la secció de Documents o pitjant aquí. Recordeu que us heu de registrar a la Web per poder-hi accedir.

Del.icio.us!Facebook!Ask!

El passat 8 de Setembre es va produir la reunió d'aquesta Comissió. Teniu a disposició el comunicat.

 

Del.icio.us!Facebook!Ask!